9

SCAM ORG

Comments:
Threaded Linear
#2
hanafuji
5
Frags
+

it's prolly an SEA org

#3
not_smart_user
10
Frags
+

alter ego?

#4
Tayo
-39
Frags
+

grobar esport

#20
masterbaiter69
10
Frags
+

no

#5
luckypleb
0
Frags
+

Oasis?

#6
not_smart_user
11
Frags
+

prolly kush from alter ego

#7
hanafuji
11
Frags
+

yeah I think so too LMAO

#8
luckypleb
8
Frags
+

The org is one of those that played in TEC Challengers 9, will only say that

Lets do another one. One of the best teams in a category of conpetitive VALORANT and has one of the best players in APAC in that category.

Copied from nethenoobVAL tweets

#9
hanafuji
0
Frags
+

xerxia? I mean it's gotta be alter ego right?

#13
not_smart_user
6
Frags
+

idk why this got me thinking enerii 👀

#21
Pogtestic
2
Frags
+

Either surf xerxia or kush AE

#60
gonfreacks
3
Frags
+

One of the best teams in a category of conpetitive VALORANT -Game Changer, Alter EGo Celeste
has one of the best players in APAC in that category - Eneriii

#10
Vampli
8
Frags
+

AE Kush

#11
Stratos
14
Frags
+

Not suprised if its Alter Ego

#12
hanafuji
7
Frags
+

tapi anjir juga ya kalau digaji dibawah 7 jutaan cuma buyoutnya ampe miliaran, wkwkwk

#14
not_smart_user
7
Frags
+

imagine it's enerii👀

#15
KazeraSG
2
Frags
+

i wouldnt give enerii a 100k buyout right after game changers

#17
luckypleb
0
Frags
+

Makes sense bcs team secret trying to get celeste right

#18
hanafuji
2
Frags
+

I mean it could definitely be enerii, I've heard there are a few orgs that interested in signing AEC, but ever since they failed to qualify to berlin the rumor died down.

#28
not_smart_user
0
Frags
+

it's gaining traction in the gc community sooo.....

#16
solsolid
7
Frags
+

Indo orgs just getting L's repeatedly, what an embarrassment

#19
luckypleb
17
Frags
+

I think it's good that they are finally exposed

#25
Pogtestic
9
Frags
+

Indo mobile gaming orgs are just here for some quick cash, maybe other than onic and btr idk doe.

#26
luckypleb
6
Frags
+

BOOM also seems like a cool org

#27
Pogtestic
6
Frags
+

Yea but i said mobile gaming orgs, boom focuses on pc games

#22
Ghafidz
5
Frags
+

alter ego momentos AGAIN AND AGAIN MAYBE

#23
baecilss_
9
Frags
+

Nethenoob saiD it's about GC so probably it's Enerii from AE : //

#24
WinterZ
0
Frags
+

Giga common Alter Ego L

#29
Blanc_cataloq
-3
Frags
+

I think Oasis coz of invy contract?

#30
ZFlex
9
Frags
+

Indo scummy org got exposed one by one 💀

#31
MantapMas
7
Frags
+

nooooo alter ego why

#32
ufc
6
Frags
+

500 dollars per month, that's dismal

#35
hanafuji
9
Frags
+

in Indonesia that income is like the above average LMAO. but that's also because the cost of living is much cheaper here.

#34
KazeraSG
0
Frags
+

who would pay that amount 💀

#37
hanafuji
0
Frags
+

six digits for a GC team? hell nah

#36
Warlordwibz
4
Frags
+

Indo org takes advantage of Indonesia minimum wage of Rp4.65 million or USD $300/month

#38
hanafuji
5
Frags
+

I think the problem is not the wage itself, but the six digit buyout IMO

#39
Stratos
8
Frags
+

Rispek Adrian, berani speak up o7
https://twitter.com/adrnking/status/1582352188927401984?t=lKPTKsDMFAhlkQugVaPk7w&s=19

#40
chicagokyoto
2
Frags
+

bener AE sih itu, kan mereka baru buyout player.

#41
wolkSy_vlrt
7
Frags
+

soalnya tim2 franchise harus ada tim GCnya, jadi kemungkinan AE celeste ada yang mau diambil playernya terus pasang harga tinggi

#42
chicagokyoto
4
Frags
+

ehhh serius harus ada tim cewenya? pantesan tim yang satu itu hemat hemat lmao

#44
wolkSy_vlrt
2
Frags
+

nonton podcast pak ap yang sama jendralson di channel youtube valorantesportindo. ada pembahasan kalau tim2 franchise harus ada tim GCnya juga

#46
Warlordwibz
1
Frags
+

https://www.youtube.com/watch?v=a7H90fyL7iw

#43
hanafuji
3
Frags
+

licik kali wkwk

#47
r1zz
0
Frags
+

bisnis :)

#45
ChutaChu
4
Frags
+

Lebih ke arah emang ae nya gamau jual ga sih(kalo beneran ae) makanya di pasang harga tinggi, kalopun dijual untung gede, kalo di club bola biasanya di pagerin pake clausul buyout 1b malahan

#52
Kowloon1st
0
Frags
+

Ada benenrnya jg nih, kita kan gak tau juga perbincangan deal2an mereka gmn, kali aja AE emg gak mau jual playernya tp ditawar tawar mulu, pas dikasih harga sekian eh malah koar2 wkekekwkwk. Usahakan dulu deh jgn narik kesimpulan cuma dari satu sisi aja

#53
Ghafidz
0
Frags
+

iya itu namanya AE nahan player nya buat berkembang di tim yang lebih punya msa depan

#63
iframedeez
0
Frags
+

that's still scummy move by AE, literally contract jail dan emang gajinya di atas 'UMR Jakarta' tapi ya kalo di Jakarta gaji segitu bisa dibilang ngepas (as in bareminum to survive bukan 'udah pas/udah ok')

#64
hanafuji
4
Frags
+

bukan masalah gajinya sih menurutku, buyoutnya aja yg gila, masa ngegaji player cuma 5 jutaan cuma pas mau ngebeli playernya dijual miliaran? licik banget emang

#65
ItsMeDio
3
Frags
+

Iya anying
Ga ngotak ini org parah bet

Harusnya harga buyoutnya maksimal di seratusan juta itu

#66
iframedeez
1
Frags
+

ya makanya gue sebut scummy, kalau mereka sampe ketahan di AE cuman karna buyout yang ga masuk akal masa mesti nunggu kontraknya kelar. Riot need to intervene this kind of practice

#55
Okkok
2
Frags
+

Inikan konteks udah dalam kontrak, bukan mau diambil

#59
definitioNvlrt
2
Frags
+

yoii

#48
nutab1e
-6
Frags
+

fayde is a bad coach, he only cares about stats

#49
luckypleb
3
Frags
+

at the end of the day it's all business and companies will fuck you up if they can

#50
hanafuji
7
Frags
+

yeah they don't have morals and standards, their only goal is to generate profit.

#51
cyk
-2
Frags
+

idk what if they just don't wanna sell? So they set up a crazy price

#54
Perma
0
Frags
+

he should have exposed them

#56
Spec
0
Frags
+

The money shit is bs, but the 6 month no competition thing seems extra predatory even for scumbag orgs. Llter Lgo

#57
yaiima0
0
Frags
+

What’s up with these orgs and being scummy lmao

#58
ItsMeDio
0
Frags
+

Its sea things

#61
Kr1zt
3
Frags
+

Riot wants to control everything related to valorant business, even harming team's business plans, but allowed this kind of scam??

#62
ItsMeDio
0
Frags
+

Not a franchise team, also maybe these orgs found gap on the rulebook idk

#67
ChutaChu
3
Frags
+

I thought argh argh que is bad, but this org:
https://twitter.com/Secret_Fayde/status/1582366714322333696?t=E0YOlO8Z7K-L0eHZV10otQ&s=19

They on different level💀

#68
hanafuji
2
Frags
+

I don't think any org could go any lower than what RRQ did, but holy 💀

#69
Stratos
3
Frags
+

RRQ is a shit org, but this 🗿🗿🗿 org is just trying to go far and beyond 💀

#70
Pogtestic
2
Frags
+

Wtf is this

  • Preview
  • Edit
› check that that your post follows the forum rules and guidelines or get formatting help
Sign up or log in to post a comment