delhust-
Country: International
Registered: August 19, 2021
Last post: November 18, 2022 at 6:17 AM
Posts: 54
1 2

Yea i agree aim diff + they seem confuse in mid round

posted 2 months ago

Emang monyet lebih bagus, tpi kasih kesempatan dlu lah baru juga main 2 match

posted 2 months ago

Iya sih menurut gua kecepetan announce, di captionya mereka di kick karena hasil latihan pekan" Sebelumnya kurang menjanjikan. Terus kenapa kemaren" Pake acara trial segala?

posted 2 months ago

Because they should have sign 100 indo

posted 3 months ago

Pas diebol griffin bani bilang sama sekali belum latihan di haven jadi wajar

posted 3 months ago

Jangan samain ranked sama main di tournament, main di tournament pasti ada moment lu geter, tangan lu dingin, ya jadi susah ngomong atau cerna omongan orang lain apalagi lu pake bahasa yang lu engga lancar + tangan sama mulut harus siap refrag sama lu harus respon yang dipengen sama temen lu. Sama di pro yang di omongin bukan posisi musuh doang kok temen lu harus kasih tau dengan detail juga apa yang dilakuin musuh round sebelumnya jadi infonya detail bukan cuma "one B" "One mid" Doang. Tpi emg cukup disayangkan sih pemain indonya, gimana mau berkembang kalo begitu terus

posted 3 months ago

Ni bang akun lama gua hehe itu yang login di laptop ke logout lupa akun twitchnya

posted 3 months ago

Good addition, IGL bani sih impact besar ke RRQ dlu aja di nxl dia bawa ke apac ngalahin boom dan AE berulang kali. Mudah"an org PH nya tahan bacotin bani

posted 3 months ago

Is it gonna be 10 man roster?

posted 3 months ago

I heckin love Global Esport

posted 3 months ago

habis''in waktu, meningan ikut trial tim franchise lain skrg waktu udh mepet slot makin nipis

posted 3 months ago

GE number 1, pls stomp RRQ

posted 3 months ago

bisa''nya lu masuk rrq ajay

posted 3 months ago

Its sad if AECL didnt qualify to berlin after dominating game changers these past 1.5 years

posted 3 months ago

its hard bro wdym, the amount of utility in the game and u need to translate it to ur own sentence with a language that u dont master it

posted 3 months ago

Language barrier ?

posted 3 months ago

Im pretty sure flipzjder will join gen.g as their IGL. Gen.g coach follow monyet, fl1pzjder, famouz on twitter

posted 3 months ago

Kyknya bani Coach geng follow anak" Yang di trial rrq

posted 3 months ago

atleast they have one malay at champions..........

posted 3 months ago

atleast he's on champion dont compare him with skrossi bro... he cant even win 1 game on vct apac this year

posted 3 months ago

IKR, THEY R CHAMPION PLAYER, SPEND UR FKIN MONEY ONCE FOR OTHER THAN MOBILE LEGEND

posted 4 months ago

blazeking is so good he save many round in this tournament i prefer put famouz on duelist and replace berserx with kush

posted 5 months ago

Order never beat boom on scrim, boom win map 1 and 2 on scrim and canceled the third map because its laggy. But wronski said on his stream they smashed boom and boom make excuses LIARONSKI

posted 7 months ago

He talking about SA team while u talking shit about his grammar LOL

posted 7 months ago

xerxia never scrim against sea team lol capcapcapcap

posted 7 months ago

both

posted 9 months ago

gg onic, nt boom. big fan flipzjder he's insane

posted 10 months ago

Frostmind no.1 player before he leave AE now rise again

posted about a year ago

udh wajar kali team underperform. banyak banget karbitan, dlu di puji'' skrg underperform dikit di entot-entot ama netizen indo

posted about a year ago

why u so triggered ? chill dude :)

posted about a year ago

GE fans before facing PRX : Skrossi gonna stomp prx, ez for GE + spamming all LCQ live chat
GE fans after facing PRX : Why so toxic ? this is our first international tournament
GE fans after PRX lost to NTH : HAHAHAHAHAHAHA EZZ

posted about a year ago

GOLD ESPORT
Best known for spamming skrossi all over the world when he play like gold

posted about a year ago

TF is this no strat just rush all the way

posted about a year ago

nvm i dont expect DWG to be this bad

posted about a year ago
1 2