4

Indonesian watchparty vs indian comments

posted in Off Topic
Comments:
Threaded Linear
#1
GznG

.

#2
hazard25
2
Frags
+

best thing i saw today , SON singing i am invincible

#3
gjhehe
1
Frags
+

context?

#5
Rahul77
-1
Frags
+

What did he say ?? 😂

#9
GznG
-1
Frags
+

.

#10
Rahul77
0
Frags
+

Lol

#11
hanafuji
-1
Frags
+

bro 💀

#12
GznG
4
Frags
+

im quoting this guys i dont have any problem with indians

#13
jeet24
8
Frags
+

Who got racist chatter or Streamer.

If it's streamer then 'HUGE L' from his side.
If it's chatter then ban that mfker from channel simple.

#14
luckypleb
-12
Frags
+

How is that even racist

#15
Sikul
11
Frags
+

making fun indians making tutorial are racist maybe?

#18
jeet24
9
Frags
+

'Welcome to my tutorial' is racist.
Don't u study in School that generalizing People is bad.

#17
Rahul77
0
Frags
+

That wasn't the actual streamer if I'm not wrong somebody else said those things on his stream

#21
jeet24
2
Frags
+

why he read it out loud then?

#24
Rahul77
0
Frags
+

My bad then sorry 💀

#45
Marcusgeez
0
Frags
+

Bro internet are soft rn. How's that a racist?

#8
Sikul
0
Frags
+

privatized, can you give us the context?

#6
33AJ
0
Frags
+

This video is private

#7
jeet24
0
Frags
+

Can't understand anything.
But will check out later when Live Chat replay gets available.

#16
NwithanL
2
Frags
+

Video is private now, mf realises he can't talk shit indians on yt

#19
FlameJi
-2
Frags
+

.

#20
Doogle
-5
Frags
+

https://www.youtube.com/watch?v=yVAEZ3D2aTQ&ab_channel=GLHFSon

channel=GLHFSon

now you know what to do with this RACIST guy

https://www.youtube.com/c/glhfson

#35
GznG
11
Frags
+

get a life

#66
goofy_goober
4
Frags
+

bro is trying so hard to cancel 💀💀💀

#22
FlameJi
0
Frags
+

So context someone said Somwthing bad on stream but i watched whole boom vs ge on his stream to understand and they were talking about tofa kabool krre from 3idiots, kuch kuch hota h and a little bit Indian scammer assent just like bolleof woah for british

#26
jeet24
0
Frags
+

Does that gives them pass to be Racist?

#38
FlameJi
0
Frags
+

Idk bro i didnt understand indo only some unbaised indo can tell

#23
DontCry
4
Frags
+

they were having fun, i watched his stream
and lets be real guys they were trolling
no need to be offensive

#33
jeet24
-1
Frags
+

Trolling and Racism have thin line , aur woh ladko ne woh cross kardi. @DontCry

#25
chicagokyoto
0
Frags
+

they are watch party while drinking alcohol 😓😓

#27
Rahul77
0
Frags
+

Ayo💀💀

#28
Germanium
0
Frags
+

Indo pain

#31
chicagokyoto
0
Frags
+

no, someone donate them to drink 1 shot/10 dollars

#29
skrossi_Fam
0
Frags
+

Does that gives them pass to be Racist?

#30
ItsaMe
0
Frags
+

Country: Europe
Registered: November 19, 2022
Last post: November 19, 2022 at 6:53 AM
Posts: 3

absolutely not

#34
kuzch
16
Frags
+

to be fair, there was an Indian guy that spammed on his live chat saying "Indog so bad, Indo why so quiet" but yeah he could've handled it better like just instant timeout that spammer.

#32
GznG
9
Frags
+

more context: they were doing a drunk watchparty, probably got too carried away, no need to do personal attack to them

#36
chicagokyoto
7
Frags
+

too late to give the actual context. udah keburu ngamuk

#73
blazennn
0
Frags
+

Wow acting like Americans huh? Getting drunk and throwing racist slurs around YEEHAW

#37
OpTic_IND_forsaken
1
Frags
+

Common Indonesia L

#57
nematoma
6
Frags
+

bro stop generalizing.. ur complaining that he is generalizing then doing the same not good my g

#83
LegacyKnight
3
Frags
+

Finally someone on vlr uses their brain. Wanna be friends bro?

#84
nematoma
2
Frags
+

sure :D

#87
LegacyKnight
1
Frags
+

:))

#39
Okkok
10
Frags
+

Kompor goblok

#40
GznG
-10
Frags
+

my bad, awalnya cuman buat banter, lupa ada lord mimosa yg bikin makin parah.

#42
Sikul
0
Frags
+

klo parah bisa dipecat tuh

#43
kuzch
8
Frags
+

lebih dipikirin lagi bro kalo bikin thread ginian, bisa ngebunuh karir mereka. Walaupun ya mereka yang rada blunder sih tapi kan candaannya cuman buat kita2 orang indo doang.

#48
ItsMeDio
0
Frags
+

jujur ajalah lu pada.. emang parah banget kan, wilson terutama.. masa chat nanya/komen atau bela sesuatu malah dibully habis habisan, padahal ga toxic

#49
GznG
-2
Frags
+

emg brandingnya son gitu bro. nothing personal coman buat entertainment doang

#50
ItsMeDio
4
Frags
+

ya udh sih, berarti harus terima kalo jadi masalah kek gini...

#58
HimselfIF
0
Frags
+

Hadehhh, bang TS, lu ini, udah tau ni dua negara dari dulu suka ribut. Dari kasus bani, hagai sampai sekarang. Kok ya mikirin banter ke mereka lagi. Dengan topik yang sensitif pula. Terus lu potong atau komennya dikit tanpa jelasin konteksnya apaan, ditambah Indian gak ngerti Bahasa Indonesia, diambil lah sama mereka apa yang menurut mereka org Indo salah. Ke mimosa pula. Nambah rame lagi.

#59
GznG
0
Frags
+

tbf gw awalnya ngasih link full streamnya, gw coman ngequotes wilson gara2 ada yg nanya mereka ngomong apaan

#52
kuzch
1
Frags
+

gabisa membenarkan wilsonnya juga dan bukan fansnya juga bro, cuman candaan gitu kan buat kita2 doang gausah/gaperlu sampe dishare kesini yang semua negara bisa akses kan. Cuman karna dia "toxic" yang maksudnya cuman candaan, ga harus ngebuat thread yang bisa matiin karirnya kan

#53
ItsMeDio
6
Frags
+

bukan gua yg buat, tapi kalo ada yg bikin lu ga bisa salahin. emang parah banget dia itu.. harus ada konsekuensi yg dia hadapi..

gua netral sih.. nikmatin aja sebagai tontonan drama wkwkwk

#56
falsefy
0
Frags
+

+1 every action have a reaction. jangan nutup nutupin. kalo salah ya harusny ada konsekuensiny. If he can own up to his mistakes then his career wont be too affected.

#46
Marcusgeez
2
Frags
+

Lu bikin kaco aje bro. Udah tau m1mosa ini apa2 dibilang rasis

#62
Clayy
0
Frags
+

banter🤓

#82
Okkok
0
Frags
+

Ya bg, lain kali jgn kompor lah apalagi pas ada war gini

#86
definitioNvlrt
0
Frags
+

blok goblok goblok

#41
User011098
1
Frags
+

Common indonesian L

#44
ezypoe
11
Frags
+

Asian's patriotism issue is a menace lol I can't 🤣

#47
Marcusgeez
0
Frags
+

#34

#51
falsefy
8
Frags
+

TBH, when they were just shouting the welcome to my tutorial shit, I just turned off the stream man. I know there's like banter and stuff but you do not need to go to generalizing. Rly seems childish and unprofessional. I get standing by the team that you support but sometimes you gotta take the shit as well you know.

#54
Botkiller69
0
Frags
+

This indian so fcking over thinking...they dont even know bahasa im malay Singaporean always watch this glhfson he like to troll every team... This mimosa just keep farming indian people = m1mosa be like talk something about indian is racist

#55
QGG
10
Frags
+

He is wrong thinking everybody can accept his sense of humor, but that mimosa fker..........

#60
Kowloon1st
0
Frags
+

softies amat dah jadi orang kaga paham bahasa kaga paham konteks main asal judge aja kontol, ni juga ada orang indo yg softies peler lu pada kalo gak pernah nontonin wilson emg mendingan lu pada cabut aja kontol softies, cari temen yg banyak diluar biar lu paham dah waktunya bercanda sama serius gmn, wilson mah apa aja emg diledekin boom aja dikata2in tadi main ancur begitu

#61
icutmyhairbecauseyoudontc
0
Frags
+

straight out of Papua new guinea

im joking btw

#63
jasonnichol
0
Frags
+

perasaan itu candaan dah buat yg ngerti ya org indo aja masa smpe dibikin ginian sama org indo sndiri. udah tau indo sama india suka panas klo sensitif malah bikin thread

#64
r1zz
0
Frags
+

Ni mah gra2 ada spam 😑

#65
sternritteR
0
Frags
+

makanya gausah cepu segala ngeshare2 link watch party kocak

#67
goofy_goober
1
Frags
+

m0mosa strikes again, this shitter always trying to bring hate over small thing and his 12 yr old bootlicker fan always follow blindly

#68
SleepyBear
4
Frags
+

apaan dah pake ngeshare kemarin buat apa ? norak banget jamet . ini contoh orang2 kontol yang di real life gak punya temen tapi di sosmed sok asik

#69
Marcusgeez
0
Frags
+

@Tmossura just delete/lock this thread pls

#70
ItsMeDio
0
Frags
+

@Tmossura no, you can't do that. he's not doing anything wrong. don't abuse your power

#71
Marcusgeez
4
Frags
+

fucking hell getting tired with these indo/indians drama smh my head

#72
SleepyBear
3
Frags
+

terus gara2 ini orang goblok, wilson gak live ? anjing lah fak haters

#74
sternritteR
2
Frags
+

anjing lu yang buat ini thread. lu kontol cepu

#75
Roxys
1
Frags
+

joke orang dalam ngapain di publik tolol

#76
iframedeez
0
Frags
+

apakah akan berdampak kartu kuning adik2? awkakwa

lucu banget sih tapi disatu sisi jadiin pelajaran aja kalo emang bercandaannya gitu ya cukup di circlenya aja, ini kan livestreamnya bisa diakses untuk semua orang WKWKWKWKWKWKWK

#77
SleepyBear
5
Frags
+

lah dia live kan cuman buat orang indo doang, emang yang cepu aja tolol jokes inside di share ke vlr sok asik bangsat

#79
iframedeez
0
Frags
+

consequence, like it or not.

well, berkaca dari streamer spanyol aja meskipun udh untuk bahasa mereka tapi tetep aja ada yg share dan jadi masalah. at the end of the day he livestreamed to the masses kecuali emang Wilsonnya minta ke youtube untuk region locked Indonesia, tapi ini kan pas livestream bisa diakses dari negara manapun ¯_(ツ)_/¯

#78
sternritteR
0
Frags
+

ngapain disebar kesini kocak

#80
yaiima0
0
Frags
+

Asians have the most beef with each other it’s so funny to watch.

#81
iframedeez
1
Frags
+

we're the NA of Valorant, unmatched in drama LMAOOO

#85
definitioNvlrt
0
Frags
+

cepu kontol

  • Preview
  • Edit
› check that that your post follows the forum rules and guidelines or get formatting help
Sign up or log in to post a comment