0

INDO COME ( talk about RRQ )

Comments:
Threaded Linear
#1
raiyanabz

your predictions about the possible RRQ roster for this league franchise. ( feeling gw lmemore ada )

#2
Ajay_Nathanael
0
Frags
+

Lmemore selain itu gw gatau

#3
equinoxyy
0
Frags
+

lmemore + monyet maybe

#6
Ajay_Nathanael
0
Frags
+

monyet ke boom gantiin famouz 🙂

#11
Pogtestic
1
Frags
+

Rolenya kgk matching lol

#12
Syx_
0
Frags
+

rizkie kali aja jadi permanent chamber

#4
aironiiii
1
Frags
+

full roster onic ga si, mungkin ambil yg dari ae kaya kush atau noxxy gitu

#33
Vixennn
0
Frags
+

Klo baca twit noxxy kyknya anak AE stay semua, pengen bareng jg

#5
Heckermens
2
Frags
+

monyet
Lmemore
tehbotol
Kush
fl1pzder

prolly won't happen but we all can hope

#21
equinoxyy
0
Frags
+
  • coach ewokkkk
#37
RebelHeartXO
0
Frags
+

no love for berserX or Blazeking

also hoping they could get kellyS, nexi, or draxii as subs since they carried RRQ last year as a PH team but its understandable if they go full Indo

#39
iframedeez
1
Frags
+

Blazeking, flipz, tehbotol those 3 are already proven to be consistent in international stage, if I were RRQ management I would fight for those 3.

#7
fusb1re
0
Frags
+

onic roster, maybe +Nakya as well idk

#8
luckypleb
0
Frags
+

Mereka bisa beli pemain boom juga sih

#9
aironiiii
0
Frags
+

boss boom kayaknya pernah tweet gitu kalo gamau jual player

#19
MantapMas
0
Frags
+

Susah sih kalo udah ditawarin sama tim franchise, soalnya gajinya gede.

#20
Okkok
0
Frags
+

Belum tentu RRQ nya mau cuy

#23
MantapMas
0
Frags
+

Jadi makin suram gini sy kira RRQ bakal full indo, tapi ada rumor kalau bakal mix :(

#10
RedHood14
0
Frags
+

Monyet, Lme, Kush, Severine, famouz(?). Kayanya BOOM bakal pertahanin rosternya

#13
Beyonder
1
Frags
+

monyet
lmemore
severine
kush/shiro
famouz

since boom wanted to stick with their rooster, i think the lineup would probably like this

#29
SuperDoughnut
0
Frags
+

kayanya nyindir damwon deh, soalnya dr kmrn baca2 di thread banyak yg blg damwon kaya bikin contract hell gt buat player2nya. tp gatau jg sih

#14
not_smart_user
0
Frags
+

I just woke up and I dreamt of the roster ( not lie)

Nexi
1 filipino player forgot the face btw
a singaporean
1 Indonesian
emman is in the talks if he will still play with rrq
rrq will also sign 3 players but they only game the first letter of their ign to make their roster consisting of 8 players possible (these 3 players are more than likely to be indonesian)

#30
BLJY
1
Frags
+

source? it was revealed to me in a dream

#38
not_smart_user
0
Frags
+

yes, come back to this post when announcement is made

#41
yamigamidark
1
Frags
+

dude RRQ can make superteam like LOUD in brazil. its really dumb if this team make for PH player

#15
Marcusgeez
1
Frags
+

gue yakin rrq bisa ambil 5 indo roster, versi gue kalo 5 stack indo kek gini
Monyet
Fl1pzjder/Severine
Monyet
Lmemore
tehbotol
Kush

tp seandainya mereka tetep pertahanin PH core nya gue rasa idealnya kek gini
ID+PH ideal roster:
Fl1pzjder/Severine (severine bisa jd analyst/coach. why not)
Monyet
Lmemore
tehBotoL
Nexi
Emman

#18
MantapMas
1
Frags
+

Gaada superteam indo? Soalnya fans RRQ ML banyak yg bilang kalo rosternya mix.

#25
Marcusgeez
1
Frags
+

kalo menurut gue semuanya masih spekulasi si. cuma ya balik lg kayak aneh aja ada roster finalist lcq tahun ini free agent ga diambil semuanya

#27
MantapMas
1
Frags
+

Iya aneh banget, kalo ada organisasi indo yang gamau kasi kesempatan buat playernya berkompetisi di intl league dan kekang mereka dengan kontrak. Parah banget sih.

#34
Vixennn
0
Frags
+

Fix mix cuy, gw baca ada yg dm an ama pak ap

#40
Marcusgeez
1
Frags
+

ori ss nya? soalnya gue liat di lambe katanya editan wkwk gada yg tau si

#42
FlyingDoggoWoweeClap4
1
Frags
+

owner RRQnya sih bilang "Representing Indonesia! We made it! PACIFIC LEAGUE"

source: instagram @rrq_qeon

#16
cyk
0
Frags
+

berserx

#17
Vinsanity
0
Frags
+

tbh, he is not that good like he used to

#36
Roxxis
0
Frags
+

Berserx after jett a lot of nerf, he got nerf too lmao XD

#22
raafi
0
Frags
+

Feeling gw 5 Indo kayaknya gakkan works

#24
Skyss
0
Frags
+

Boom?

#26
raafi
0
Frags
+

Good enough to win the lcq but thats it
Max grouped like xia

#31
baecilss_
1
Frags
+

Dari Tweetnya Noxxy, AE kayanya bakal tetep stick buat 2023. Kalo kata Ko Ed, mereka bakal bongkar ulang rosternya. Tapi kalo gak mumpuni, bakal didisband.

Rumornya Nakya udah lg di offer 2 tim gede.

#35
MantapMas
2
Frags
+

Selamat tinggal superteam indo :(

#32
CowokjarangmAndy
0
Frags
+

Lmemore
Tehbotol
Monyet/nakya
Kush
Flipzjder

  • Preview
  • Edit
› check that that your post follows the forum rules and guidelines or get formatting help
Sign up or log in to post a comment